Day Trip to Salome, Arizona

Salam bulan April. Belong bersarang strikes again. Kali ni aku nak bagi alasan apa ya? Hahaha. Eh, serious. Aku ada alasan lah. Alasan aku kali ini ialah, aku memang sibuk kendali bisnes dekat Lazada & Shopee Malaysia. Tak sangka rezeki dekat situ. Sehari ada la […]

Read more

Library is Fun

Hahaha. Sapa sangka? Aku nak tanya korang, bila last time korang jejak kaki ke perpustakaan? Aku rasa student zaman sekarang pun dah tak ke library sebab adanya Google Search kan? Last aku ke perpustakaan ialah pada tahun 1999. Tahun dimana aku graduate Ijazah Perakaunan aku […]

Read more