Bila Athena Sophia Berbaju Melayu Superheroes.

Ingat Yusuf iskandar je ke mampu jadi duta baju Melayu Raya? Athena Sophia pun boleh lah. Hahahha.

 

 

Jangan pulak ada yang sentap cakap aku nak train anak jadi jantan. Umur 2 bulan je kut.. Tak ada Beza dengan pakai kan dia shirt and pants yang dia Ada dengan baju Melayu ni. Comel apa.. Alaaa korang Jangan nak kelentong.. Korang pun sometimes rembat spender /boxer husband korang bila korang kehabisan panties, kan?

 

 

 

Mommynya pernah juga pakai baju Melayu masa diploma di itm manjung dulu. Masuk dikir barat you olls. Tapi sayang tak ada gambar nak tunjuk sebab dulu semua gambar print out.. Mana ada digital. Mana Entah album tu pun aku dah tak pasti.

 

 

 

Actually aku nak bagitau ada satu brand ni called Oh Cotton! dia produce baju Melayu yang Comel untuk baby boy dari age 1 to 4 years old. Keunikan baju Melayu mereka ni ialah bertemakan superhero. Superman, Batman, Ironman. Comel gila. Kau tengok Athena Sophia yang baru 2 bulan sarung kan pun comel kan? Hahaha. Kebetulan aku ni sangat sangat gila dengan super heroes movie under marvel & DC, so aku rasa macam Seronok sangat menghias Athena Sophia dengan baju Melayu Tema super heroes ni ha.

 

 

Korang boleh visit Facebook Page dia di SINI dan Instagram di SINI. Aku puji kekemasan jahitan nya serta material kain nya. Kadang kadang kan, mak bapak pakai baju brand mahal mahal, anak punya material bajunya nan hado… kesian budak tu.

 

 

 

 

 

 

Anyway, I will tell Athena Sophia that, when she grow up, she can be a super hero herself. She doesn’t have to wait for someone to rescue her. Just like mommy.

 

There is a superhero inside all of us. 
We just need the courage to put on the Cape 

 

Salam Ramadhan 17 dan selamat Shopping Raya ya you olls!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com