Happy Mother’s Day (to me)

Happy Mother’s Day to everyone! Actually tahun ni dah 2nd time aku jadi lalu Mother’s Day ni.┬áNothing special pun. Aku sakit kepala 2 hari. Tak ada la dapat hadiah bunga ke apa. So teori yang mengatakan dapat suami mat salleh ni Romantik, prihatin segala tu […]

Read more

Sekiranya aku jadi seorang ibu.

FOR ENGLISH VERSION, CLICK HERE Seperti wanita yang lain, sudah semestinya aku mengimpikan untuk merasai pengalaman menjadi seorang ibu. Kata orang, selagi tak jadi ibu, maka, kewanitaan seseorang itu tidaklah lengkap. Aku jugak bersedia merasai apa yang mak aku rasai semasa membesarkan aku. Penat lelah […]

Read more