Berbaju Kelawar di Alaska

Aku sayang Malaysia. Seperti tertulisnya dalam pepatah – Tempat jatuh lagi dikenang, ini kan pula tempat lahir. Aku terpanggil untuk keluarkan post ni walaupun aku rasa aku belum layak. Ye lah, aku belum pun sampai setahun tinggal di negara orang, menjalani kehidupan di tanah asing. […]

Read more

Sekiranya aku jadi seorang ibu.

FOR ENGLISH VERSION, CLICK HERE Seperti wanita yang lain, sudah semestinya aku mengimpikan untuk merasai pengalaman menjadi seorang ibu. Kata orang, selagi tak jadi ibu, maka, kewanitaan seseorang itu tidaklah lengkap. Aku jugak bersedia merasai apa yang mak aku rasai semasa membesarkan aku. Penat lelah […]

Read more

If I were a mother

UNTUK VERSI MELAYU, KLIK SINI. Just like any other women, I wish to experience the motherhood too. People once told me that you are nothing until you are a mother. Now I am so ready to feel what my mom felt while she raised me […]

Read more

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com