Cerita Sewa Rumah di USA

Hi, tertunggu tunggu belog post update aku ke tuuu.. hahaha. Sorry lah, aku ni, untuk ke seribu kalinya nak bagi tahu … busy ya amat tahu.. cuma aku tak cerita detail je apa yang aku buat sampai busy sangat kan. Tapi yang pastinya – busy […]

Read more

Sparks, Nevada

Salam Syawal ke 20. Tu dia, Raya dah masuk 20 hari baru nak ucap dekat belog. Sebenarnya raya tahun ni kami tak beraya mana. Pada mereka yang follow aku di Instagram dan Facebook, maklum yang kami sekeluarga berpindah ke Sparks, Nevada lagi 5 hari nak […]

Read more