Apa ada dengan Shanghai – Short transit trip di Shanghai.

Aku rasa ramai yang tak berminat bila aku bercerita pasal melawat any part of China buat masa sekarang ni kan? Sebab kecoh pasal China nak meluaskan territory nya dengan secara komunis di perairan Laut China Selatan. Memang komunis pun kan. Tapi cuma satu aku nak cakap, jangan biarkan dasar politik dan ekonomi sesuatu negara membataskan […]

Cheap and Easy Way to Explore Shanghai – Alone

UNTUK VERSI BAHASA, KLIK SINI Synopsis: I was on my trip back to Alaska from Kuala Lumpur and my plane route had 14 hours transit in Shanghai. It was my attention to have that long transit so that I can cross Shanghai off from my list and move on. I brought CNY 850 with me […]

Cara Mudah dan Murah Explore Shanghai – Sendirian

FOR ENGLISH, CLICK HERE Sinopsis: Dalam perjalanan aku dari Kuala Lumpur pulang ke Alaska, route penerbangan aku transit selama 14 jam di Shanghai. Dari bontot berkematu duduk saja di airport tak buat apa, baiklah aku keluar jalan jalan tengok bandar Shanghai sendirian. Aku berseorangan hanya dengan berbekalkan 850 CNY (yang mana still berbaki 400 CNY […]

The Oldest Mosque in Beijing – Niujie Mosque

Salam Maal Hijrah 1435H. I just wanna share pictures of the oldest mosque in Beijing, taken during my Beijing trip last September. Located at Xicheng District, this mosque is 10,000 square meters and was first built in year 996. Designed by Nazaruddin, the son of imam. It was destroyed by Gengis Khan armies in 1215 […]

BEIJING pt.2

As usual, post on my blog is never current. Others writing about #Budget2014 and mad scenes happened in Kuala Lumpur, where people suddenly turned crazy, shooting an innocent bank officer at the vault room before he got away with the cash and, another one –  a guy went frantic and stabbed 2 innocent public at […]