Asian Market di Mesa Arizona : Pengubat Rindu Bagi Perantau Dari South East Asia.

Post selingan kejap pasal kehidupan di Arizona. Orang lain pegi overseas cerita pasal Eiffel Tower, Madame Tussauds, Premium Outlet, 5 Star hotel, aku bercerita pasal pasar ikan. Kan. Well, apa nak buat…ini cerita lonely perantau. Selain dari masjid dan makanan Halal, fresh ingredient untuk masakan harian juga merupakan benda yang amat penting bagi mereka (muslim) […]

Mari Minum Teh Bersama Queen Elizabeth dan Donald Trump.

Gitu. Kau mampu? Aku masih lagi dalam mode tourist di Arizona ni. Ye lah, baru sebulan dekat sini. Masih explore dan enjoy keunikan yang ada sebelum aku dapat condemn atau puji pasal Arizona ni. Ni aku nak cerita, masa aku melawat Pekan Carefree di Scottsdale, Arizona hari tu, aku terjumpa satu cafe yang sangat comel […]

Labu (Labi) Kelakar di Pekan Comel Bernama Carefree, Scottsdale, Arizona

Aku skip sekejap pasal pengalaman perjalanan aku dari Seattle ke Arizona ni since aku tak sabar nak bercerita pasal Arizona ni. Lagipun dah hampir sebulan aku kat sini. Ada lah berpeluang keluar berjalan jalan time Botak off day. Buat masa sekarang, cuaca di Arizona agak nyaman sejak masuk bulan November. Mungkin sebab dah masuk musim […]