Bila Athena Sophia Berbaju Melayu Superheroes.

Ingat Yusuf iskandar je ke mampu jadi duta baju Melayu Raya? Athena Sophia pun boleh lah. Hahahha.     Jangan pulak ada yang sentap cakap aku nak train anak jadi jantan. Umur 2 bulan je kut.. Tak ada Beza dengan pakai kan dia shirt and pants yang dia Ada dengan baju Melayu ni. Comel apa.. […]

Sekiranya aku jadi seorang ibu.

FOR ENGLISH VERSION, CLICK HERE Seperti wanita yang lain, sudah semestinya aku mengimpikan untuk merasai pengalaman menjadi seorang ibu. Kata orang, selagi tak jadi ibu, maka, kewanitaan seseorang itu tidaklah lengkap. Aku jugak bersedia merasai apa yang mak aku rasai semasa membesarkan aku. Penat lelah dia dan sakit hati dia setiap kali aku melawan cakap. […]