Agak Penting – Birth Plan

Salam minggu 37 weeks (of pregnancy). Memang abandoned gila belog ni. Nampaknya memang tak ada ciri ciri akan meriah (meriah ke) updates macam dulu. At least dulu masa belum pregnant, dapat la sebulan sekali up post paling kurang. Bukan tak ada cerita. Banyak je cerita yang nak diceritakan. Tapi mood tu memang susah nak sampai. […]

Mintak urut, khurafat yang dapat.

Panggil tukang urut dekat muar ni sebab sakit belakang. Memang kebiasaan aku lepas long flight, mesti nak urut. Dekat USA Memang ada prenatal massage for pregnant mom Cuma agak mahal. So ingat balik Malaya, dapat lah urut tradisi dengan harga Malaysia berserta gst. Lepas 5 Minit, Tiba Tiba di mintak pegang perut, Baca jampi serapah […]