Buku Pink dan Klinik Desa.

Tadi selamat sudah aku bukak buku pink di klinik desa Sg. Terap, Muar. Tak payah queue, misi muda manis orangnya. Layanan pun baik. Segala cerita yang mengatakan misi suka membebel, alhamdulillah tak kena pulak tadi. Ye lah, kita pergi bawa aura positive, positive lah yang kita dapat.. Memang procedure Sekarang mintak salinan surat nikah masa […]

Mintak urut, khurafat yang dapat.

Panggil tukang urut dekat muar ni sebab sakit belakang. Memang kebiasaan aku lepas long flight, mesti nak urut. Dekat USA Memang ada prenatal massage for pregnant mom Cuma agak mahal. So ingat balik Malaya, dapat lah urut tradisi dengan harga Malaysia berserta gst. Lepas 5 Minit, Tiba Tiba di mintak pegang perut, Baca jampi serapah […]

Preggo Mom’s First Diary: Boy or Girl?

Aku rasa ini lah first time aku menulis cerita bab pregnancy aku secara specific. Risau jugak orang akan cakap macam lah dia sorang je pregnant dalam dunia ni. Hahaha. Actually aku ada jugak follow blog page lain dari mereka single perut kempis sampai beranak pinak. Seronok tengok perubahan hidup mereka dan aku juga tak terkecuali […]